Επίσημη κατασκευαστή:

Υγρό καουτσούκ

Νέα γενιά υδρομονώσης για:

- Εξώφυλλα
- Μπαλκόνι
- Γκαράζ
- Υπόγειο
- Μπάνια
- τοίχοι
- ΣΩΛΗΝΕΣ
- Ιδρύματα κτιρίων
0897 054 024
Ανταύγειες

Η βεράντα του τελευταίου ορόφου προσφέρει πανοραμική θέα και μπορεί να γίνει ένας αγαπημένος προορισμός για αναψυχή . Δυναμικό τους είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των μπαλκόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ταράτσες εκτίθενται σε ακραίες καιρικές συνθήκες - ζέστη, το κρύο και την υγρασία . Αυτό απαιτεί την εφαρμογή ταράτσες να τηρούν αυστηρή τεχνολογική πειθαρχία . Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην στεγανοποίηση υγρό καουτσούκ .

Βήματα για την εφαρμογή της ποιότητας και η αποτελεσματική μόνωση είναι :

1 . Όλοι οι αρμοί , ρωγμές και ανομοιομορφίες της βάσεως γεμίζεται με ένα ειδικό αδιάβροχο ενέματα. Με το ίδιο μίγμα σε ένα υδατοστεγές πλακέτα σύνδεσης τσιμέντο βεράντα κάνει ένα αυλάκι . Η ακτίνα των φιλέτων είναι περίπου μερικά εκατοστά (4-5 cm) . Για τη σωστή και ταχεία κάθαρση είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ειδικό καμπύλο σπάτουλα .


2 . Αφήστε το να στεγνώσει . Γουδί, φιλέτα και μερικών από τις σανίδες με ένα ευρύ πινέλο ή ρολό εφαρμόστηκε αραιώθηκε με νερό saotnoshinie 70:30 εκκινητή υγρό καουτσούκ .

3 . Primed επιφάνεια και στις δύο διασταυρωμένα καμβάς πολυεστέρα Α- 65 και την εκ νέου εφαρμογή του ασταριού .

4 . Περιμένετε για την πλήρη ξήρανση του εκκινητή. Με Ασβέστη Brush εφαρμόζονται στεγανωτικό κονίαμα με υγρό καουτσούκ , σε γωνίες του σκάφους τσιμέντο ενσωματωμένο αδιάβροχο πολυεστέρα ταινία πανί . Μετά την ξήρανση του πρώτου στρώματος της στεγάνωσης , ένα δεύτερο, το οποίο εφαρμόζεται κάθετα προς το πρώτο.

5 . Περιμένετε μέχρι την πλήρη ξήρανση της στρώσης στεγανοποίησης . Τα πλακάκια κολλημένα με ελαστική κόλλα παγετό plochki.Sled ξήρανση διατηρεί επεκτάσεις της θερμοκρασίας την ελαστικότητά του και συστολές , λόγω των καιρικών συνθηκών . Μεταξύ των πλακών ένα χάσμα παραμένει , με πλάτος 3-4 mm . Grout παίρνει γραμμικές διαστολές και συστολές το καλοκαίρι και το χειμώνα .

6 . Περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες , στη συνέχεια σύζευξη με αδιάβροχο , ελαστική ενέματα .

Σημείωση : Συνιστάται η πλίνθος επίσης να γίνει από κεραμίδια .

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο στεγανοποίηση υγρό καουτσούκ πλακόστρωση βεράντα σας μπορεί να γίνει όμορφο και τελείωσε ως ένα από τα παρακάτω μαζί με βλάστηση και καναπέδες .