Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Иновативни хидроизолационни подови настилки за тераси тип пясъчен килим - гр. София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Нашият екип от специалисти в хидроизолационни подови настилки, се справи успешно с предизвикателството на теч от представената тераса в гр.София.
Първоначално, терасата беше облицована с плочки, които видимо бяха здрави, но въпреки това, проблемът, който се появи, беше свързан с течове, които изложиха на риск не само визията, но и структурната цялост на обекта.

С цел да се реши този проблем и да се гарантира дълготрайна защита от течове, нашите експерти избраха иновативна технология - мазана хидроизолация тип "пясъчен килим" в сив цвят. Тази тип хидроизолация предлага не само висококачествена защита, но и добър естетичен външен вид.

Предимствата на използването на тип "пясъчен килим" хидроизолация включват:

  • Изключителна устойчивост: Този вид хидроизолация осигурява надеждна и дълготрайна защита срещу влага и течове, предпазвайки подовите настилки от вредните ефекти на влагата.
  • Естетика и стил: Сивият цвят на хидроизолацията "пясъчен килим" допринася за елегантния и модерен външен вид на терасата, съчетавайки функционалност с естетика.
  • Лесна поддръжка: Този тип хидроизолация изисква минимална поддръжка и е лесен за почистване, като осигурява устойчивост срещу вредни външни влияния.
  • Бърз и ефективен Монтаж: Нашият екип от специалисти извърши монтажа бързо и без проблеми, минимизирайки времето, през което обектът беше недостъпен.

Клиентът беше впечатлен от качеството на изпълнение и бързината на доставка на нашата фирма.
Ние сме горди, че успешно решаваме предизвикателства и предоставяме иновативни решения в областта на хидроизолационните технологии.
С нас можете да бъдете уверени, че вашите проекти са в ръцете на професионалисти, грижещи се за всяки детайл и изискване.

ИНОВАТИВНИ ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ ЗА ТЕРАСИ ТИП ПЯСЪЧЕН КИЛИМ - ГР. СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси