Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Машинно премахване на стара хидроизолация от плочки и полагане на течна гума Hydroflex-Universal - бизнес сграда гр.Варна

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

В сърцето на един от най-красивите градове на българското черноморско крайбрежие гр.Варна, един бизнес обект претърпя значително подобрение чрез приложението на новаторска хидроизолационна технология.
Собственикът на бизнес сградата, Поли Йорд, реши да реновира сградата си, за да осигури по-дълготрайна защита и подобрено качество на сградата.

Задачата беше да се ремонтира и подобри хидроизолацията на сградата, като се използва иновативната течна гума Hydroflex-Universal.
Първата стъпка в процеса беше да се премахне компрометираната прозрачна хидроизолация от плочките на сградата, чрез машинно шлайфане, за да се подготви повърхността за новата хидроизолация.

След подготовката на повърхността, беше приложен хидроизолационен епоксиден грунд Hydroflex-Grund Epoxy, за да се засили адхезията и да се гарантира дълготрайността на хидроизолационния слой.
Всички ъгли и снадки бяха обработени с полиестер и течна гума, за да се осигури пълна защита от влага.

Следващата стъпка беше нанасянето на четири слоя течна гума, като клиентите избраха светло сив цвят за завършената повърхност.
Течната гума не само осигурява водоустойчивост, но и предлага еластичност, която позволява на материала да се адаптира към движенията на сградата без да се напуква.

Накрая, течната гума беше запечатана с крайно прозрачно полиуретаново покритие Hydroflex-Top Coat PUR, което не само увеличава защитата, но и подсилва основата на сградата.
Този завършек придава допълнителен блясък и визуална привлекателност на хидроизолационния слой.

Екипът ни е изключително благодарен на фирма Поли Йорд за доверието, което гласува за нашия професионализъм и качество на услугата.

Запитване може да направите ТУК:

МАШИННО ПРЕМАХВАНЕ НА СТАРА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ОТ ПЛОЧКИ И ПОЛАГАНЕ НА ТЕЧНА ГУМА HYDROFLEX-UNIVERSAL - БИЗНЕС СГРАДА ГР.ВАРНА
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal, Hydroflex-Top Coat PUR
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Тераси