Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Най-добрият вариант за хидроизолация на покрив - Течна гума!

ПРЕПОРЪЧАНИ СТАТИИ
Обекти по категории
Изпрати запитване

Имате ли теч от покрива?
Не се притеснявайте, тъй като това е нормално! Всяка една основа изложена на агресивните влияния на времето има момент, в който трябва да се ремонтира.

Ако хидроизолацията положена в момента е битумна, течовете се дължат на много фактори:

- Качеството на материала.
- Качеството на работата.
- Липсата на битума да приема температурните разширения (лято и зима), поради тази причина той се напуква или отлепя.

Еднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покривиПроцесът на полагане на ролкови материали изисква висока квалификация, тъй като е необходимо да се обърне специално внимание на шевовете между ролките, аераторите, капачките, парапетите, отдушниците и др. За статистиката има около 1,5 км наставки и шевове на 1000 м² покрив! При тази статистика, каква е вероятността да се направи грешка? В същото време само един отвор в 1 мм може впоследствие да доведе до големи последици.

Ако има теч, той трябва да се елиминира в най-ранен срок преди да доведе до по-големи поражения. Логично е, за ремонта на покрив да се използват най-разпространеният вид ролкова битумна хидроизолация, но когато търсим още по-високо качество добра алтернатива са безшевни хидроизолационни покривни материали - течна гума!

Защо да ремонтирате покрива с течна гума?

Нека да отговорим на въпроса:
- Какво трябва да притежава добрия хидроизолационен материал?
- Той трябва да бъде еластичен, надежден, безшевен, издръжлив, устойчив на ултравиолетови лъчи. Всички тези характеристики съответстват на мазаната течна гума.
Също така с течната хидроизолация може да се направи отлична хидроизолация при всички връзки като тръби, капачки, аератори, антени, парапети, первази и всичко останало, което има на плосък покрив.
Еднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покривиЕднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покривиЕднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покривиЕднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покривиЕднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покривиЕднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация за покриви

 

 

 

 

 

След полагане на течна хидроизолация на покрива, получавате монолитно гумено покритие без шевове и механични скрепителни елементи.
Важно е да се отбележи, че при полагане се използват четки и валяци, и по този начин мазаната хидроизолация се втрива в порите и не се пропуска и милиметър от основата, която да не е хидроизолирана. Още повече, че крайното покритие на продукта е на 4-ри слоя, като това не създава шевове в никакъв случай.

Заслужава да се отбележи високата еластичност на течната хидроизолация, която е много важна при различни температурни условия през лятото и зимата (-25 C до +250 C) и деформации на носещите конструкции един спрямо друг.

В допълнение, течната хидроизолация има отлична адхезия (сцепление) с почти всички строителни материали (битумни покрития, бетон, метал, замазки, дърво и др.).

Течна гума Hydroflex-Universal се предлага в различни цветове, но когато става въпрос за покриви препоръчваме бял цвят.

Еднокомпонентно безшевно хидроизолационно покритие - мазана хидроизолация