Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Полагане на устойчива кварцова подова настилка за гараж - гр.София

Изпрати запитване
ДРУГИ НАШИ ОБЕКТИ

Правилното полагане на подова настилка в гараж е от съществено значение не само за естетиката на пространството, но и за неговата функционалност и издръжливост. В следващата статия ще разгледаме стъпките за полагане на устойчива подова настилка за гараж, като специално ще се фокусираме върху полагането на кварцова настилка.

Подготовката на повърхността е ключов етап в осигуряването на качествена подова настилка. Почистването на шуплите от бетона и последващото обезпрашаване осигурява подходяща основа за адхезията на подовата настилка. След това се извършва грундиране със специализиран заздравяващ грунд, който подобрява адхезията и здравината на повърхността.

След като основата е подготвена, е време за полагането на подходящата настилка. В случая с гаражите, кварцовата настилка е отличен избор поради своите устойчиви свойства. Кварцовата настилка предлага не само здравина и устойчивост на усилен трафик, но и естетика, която може да бъде персонализирана според предпочитанията на собственика.

За да се гарантира още по-голяма устойчивост и дълготрайност, препоръчително е да се приложи заздравяващо полиуретаново покритие. Това покритие не само увеличава устойчивостта на повърхността срещу усилен трафик, но и я прави лесна за почистване и поддържане.

Изборът на подова настилка за гараж е важен процес, който изисква внимание към детайлите и използване на качествени материали. Правилната подготовка на повърхността и изборът на подходящи продукти са от съществено значение за постигане на устойчив и здрав под.

ПОЛАГАНЕ НА УСТОЙЧИВА КВАРЦОВА ПОДОВА НАСТИЛКА ЗА ГАРАЖ - ГР.СОФИЯ
ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ: Епоксиден грунд, Полиестерно платно, течна гума Hydroflex-Universal, Hydroflex-Top Coat PUR
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Преди
След
Разгледайте още наши Гаражи