Официален производител на:

ТЕЧНА ГУМА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ЗА:

- ПОКРИВИ
- ТЕРАСИ
- ГАРАЖИ
- МАЗЕТА
- БАНИ
- СТЕНИ
- ТРЪБИ
- ОСНОВИ НА СГРАДИ
0897 054 024
Актуално

Участие и представяне на ново поколение еластични хидроизолации на 52-то изложение Стройко 2019

ПРЕПОРЪЧАНИ СТАТИИ
Обекти по категории
Изпрати запитване

Над 200 български и чужди фирми представиха нови иновативни продукти и услуги в Националния дворец на културата, където се проведе специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане - Стройко Експо 2019. Входът за посетители е безплатен и заинтересованите хора могат свободно да посетят и да се запознаят с атрактивните продукти.

Участие на 52-то изложение Стройко ЕкспоСТРОЙКО ЕКСПО е най-голямото специализирано търговско изложение. Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през груб строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

Ние имахме удоволствието да представим нашите продукти (течна гума Hydroflex-Universal, хидроизолационен грунд, двукомпонетна еластична хидроизолация), предимствата на този тип течни хидроизолации, качества им и тяхната устойчивост.

Интереса към продуктите ни беше изключително голям. Много от тях бяха чували за материала и на изложението имаха възможността лично да се запознаят с него, да видят начина на полагане и готовите мостри.

Участие на 52-то изложение Стройко Експо 2019 - еластична хидроизолация течна гума Hydroflex-UniversalУчастие на 52-то изложение Стройко Експо 2019 - еластична хидроизолация течна гума Hydroflex-Universal